algemene voorwaarden Elixer Room

1. Algemene voorwaarden
Door een reservering te maken bij Elixer Room gaat u akkoord met onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Wij danken u voor uw begrip en medewerking en kijken ernaar uit u te verwelkomen.

De btw is inbegrepen in de ticketprijs.

De Elixer Room omvat het gebruik van onze “toverstokken”, die bij aankomst per groepsboeking of in sommige gevallen per gast worden verstrekt. Deze zijn te leen en dienen na afloop ingeleverd te worden.

Bij vermiste toverstokken wordt er per ontbrekende toverstok €25 euro in rekening gebracht.

Elixer Room vertrouwt erop dat boekingen door onze gasten worden gehonoreerd of dat voldoende kennisgeving wordt gedaan over eventuele gevraagde wijzigingen in reserveringen. Elixer Room is niet verantwoordelijk voor een onjuiste of verkeerd gespelde e-mail die is verstrekt op het moment van boeking.

Helaas kunnen we geen onbevestigde reserveringen vasthouden die niet volledig zijn betaald. Een boeking is niet bevestigd zonder een boekingsbevestiging per e-mail.

Mogelijk moet u een aankoopbewijs overleggen bij een poging om tickets of gemaakte reserveringen in te wisselen. De beste manier om dit te doen is door een bevestigingsmail of andere schriftelijke correspondentie van onze eigen ondersteuningskanalen te tonen. Vermijd daarom het doorsturen van uw bevestigingsmail of communicatie naar externe partijen.

Boekingen kunnen worden verplaatst als de gast minimaal 48 uur voor aanvang van de geplande reservering contact heeft opgenomen via het contactformulier op onze website (www.elixerroom.nl). Contact op een andere manier heeft geen garantie om Elixer Room te bereiken en is onvoldoende om een boeking opnieuw in te plannen. Alle datums en tijden voor het opnieuw boeken zijn afhankelijk van beschikbaarheid, die kan worden gecontroleerd met behulp van de boeking kalender die wordt weergegeven op de webpagina van Wizarding Cocktail Workshop. Elixer Room is niet verantwoordelijk voor niet-beschikbare boeking data en -tijden.

Klanten die afzonderlijk tickets kopen, hebben geen garantie dat ze bij elkaar zitten. Als u in dezelfde boekingsperiode aan een andere groep bent gekoppeld, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of door rechtstreeks een e-mail te sturen naar reserveringen@elixerroom.nl en we zullen ons best doen om uw gezelschappen aan dezelfde tafel of zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen. elkaar zoveel mogelijk.

Elke aanwezige klant die dronken lijkt te zijn, mag niet worden toegelaten of kan op elk moment van het terrein worden verwijderd en er wordt geen restitutie of een nieuwe afspraak aangeboden.

Elke aanwezige klant die zich agressief gedraagt of door het management wordt gezien als agressief, kan op elk moment van het terrein worden verwijderd en er wordt geen restitutie of nieuwe afspraak aangeboden.

Als u niet tevreden bent met uw ervaring, raden we u aan contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via reserveringen@elixerroom.nl. Mocht de communicatie het punt bereiken dat een terugbetaling of een andere planning wordt gevraagd, houd er dan rekening mee dat alle aanbiedingen of garanties die door het personeel ter plaatse worden gedaan, mondeling of schriftelijk, niet voldoende zijn om een definitief resultaat te rechtvaardigen. Een dergelijke beslissing wordt alleen schriftelijk bevestigd door een kanaal voor klantenondersteuning na onderzoek (inclusief aanbeveling van personeel ter plaatse). Beslissingen die door online ondersteuningskanalen worden genomen, zijn in overeenstemming met de relevante Algemene voorwaarden en zijn definitief. Er worden geen restituties van welke aard dan ook ter plaatse beschikbaar gesteld in de vorm van contant geld of tegoed.

Elixer Room kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor een gebrek aan Beschikbaarheid voor welk ticket type dan ook als het niet van toepassing is op de tijd en datum die een klant zou willen boeken. Elixer Room is niet verplicht om op verzoek een specifiek ticket type te leveren.

We vragen je om 5-10 minuten voor aanvang van je boeking aanwezig te zijn.

Om van de volledige Experience te genieten, vragen we klanten om op tijd voor hun Experience te komen. Als klanten te laat bij hun boeking arriveren, is de tafel beschikbaar totdat de boeking is gepland om te eindigen. We raden je aan om ons te bellen om het ons te laten weten, zodat we ons best kunnen doen om de toverdrank bereidingsapparatuur voor te bereiden op een verkorte les.

In het geval van een late aankomst, kan er geen nieuwe planning of extra tijd beschikbaar worden gesteld en kunnen aspecten van de volledige ervaring worden gemist als de tijd op de reservering van de klant opraakt.

Alle ticket types zijn mogelijk slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Elixer Room behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Door een ticket voor Elixer Room te kopen, stemmen klanten ermee in dat ze een ticket kopen voor een ervaring en dat de keuze die ze maken om ter plaatse alcohol te consumeren geheel hun eigen is. Bij het kopen van de meeste ticket types krijgen klanten toegang om de door hen gekozen sessie bij te wonen waarin een beperkte hoeveelheid alcohol beschikbaar wordt gesteld (tenzij anders vermeld in de voorwaarden van uw ticket type).

Als een klant ervoor kiest om geen alcohol te consumeren of ermee om te gaan, wordt er nog steeds een volledige magische ervaring geboden van dezelfde kwaliteit als met aanwezige alcohol. Als gevolg hiervan worden er geen kortingen beschikbaar gesteld voor personen die geen alcohol consumeren.

Elixer Room behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Gesloten – Maandag
Gesloten – Dinsdag (In overleg te boeken voor groepen vanaf 10 personen)

Woensdag t/m Zondag

15:30, 17:30, 19:30 (+/- 1u 45m) Welkomstcocktail + 2 cocktails maken
16:00, 18:00, 20:00 (+/- 1u 15m) 2 cocktails maken

Ticket tijden en prijzen kunnen van tijd tot tijd veranderen en zijn mogelijk helemaal niet van toepassing op geselecteerde tijden van het jaar of kalendergebeurtenissen (bijv. Halloween, Kerstmis, Valentijnsdag, enz.)

Elixer Room behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Alle algemene voorwaarden uit het gedeelte “Algemene voorwaarden” hierboven, inclusief eventuele uitbreidingen op clausule 1, zijn van toepassing op dit ticket type, tenzij anders aangegeven.

Digitale vouchers kunnen worden gebruikt voor zowel piekzitplaatsen als daluren. Indien een voucher wordt gebruikt voor Daluren, vindt geen gedeeltelijke restitutie of vorm van compensatie plaats.

Digitale vouchers worden gekocht via: https://elixerroom.nl/cadeaubon/ en moeten worden ingewisseld via het reserveringssysteem op de webpagina van Elixer Room. Het inwisselen van de voucher is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vouchers voor Elixer Room vervallen 12 maanden na de datum van aankoop. Elixer Room is niet verantwoordelijk voor niet-beschikbare boekingsdata en -tijden voor piek- of daluren. Digitale vouchers mogen niet worden gebruikt voor speciale boekingen, ticket types of vakanties.

Elixer Room behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Alle algemene voorwaarden uit het gedeelte “Algemene voorwaarden” hierboven, inclusief eventuele uitbreidingen op clausule 1, zijn van toepassing op dit ticket type, tenzij anders aangegeven.

Dit is het Elixer Room standaardticket, dit ticket type geeft je recht op 1 magische ervaring per aankoop op de datum en tijd die bij aankoop zijn aangegeven.

Als een getimede ervaring is het ticket alleen geldig op de exacte datum en tijd die zijn overeengekomen en is het niet meer geldig zodra dat specifieke tijdslot is verstreken, ongeacht een succesvolle aanwezigheid. Door dit ticket te kopen, gaat de klant ermee akkoord dat het product beschikbaar zal zijn op de aangegeven tijd, datum en locatie en dat de verantwoordelijkheid voor het niet aanwezig zijn op het product volledig bij de klant ligt.

De geboden magische ervaring zal in overeenstemming zijn met wat wordt geadverteerd op de website en alle details die tijdens het boekingsproces schriftelijk zijn gemaakt. 

Studententickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige Studentenkaart en deze zal bij aanvang van de workshop moeten worden getoond. Wanneer er geen geldige Studentenkaart aangetoond kan worden of deze is verlopen, dan zal ter plekke het resterende bedrag voldaan moeten worden. Wanneer dit wordt geweigerd, dan zal de toegang tot de Elixer Room ontzegt worden zonder enige vorm van restitutie.

Elixer Room behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen.

DutchEnglishGerman