Magische ervaringen combineren

The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag

De muziek die gebruikt wordt in de Harry Potter films, wie kent de geweldige soundtracks nu niet uit zijn hoofd? De film reeks is iconisch en het mag dan geen verbazing zijn dat hier nu een concert van naar Den Haag toe komt. Na eerdere grote successen van onder meer ‘The Star Wars Suite’ en ‘Lords of the Rings’ komt nu ook ‘The harry Potter Symphony’ naar het World Forum Theather in Den haag waarbij 130! musici de magische muziek uit de Potter films voor je vertolken. Het concert is natuurlijk een ware sensatie voor liefhebbers van deze filmreeks.

Data: 15, 16, 17 & 18 december 2022

Locatie: World Forum Theater
Plaats: Den Haag

Maak er een magische dag van

Een magische dag om niet te vergeten, unieke belevingen gecombineerd door Fantasy muziek en een Potions Room. 

Een wonderlijke wereld waarin jezelf als een tovenaar drinkbare elixers zal maken en nuttigen, gedressed in een “Tovenaars Robe” en gewapend met een magic Wand in de hand maak jij heerlijke moleculaire cocktails onder het toeziende oog van de Potions Masters.

Van kleur veranderende cocktails tot rokende heksenketels, it is all here to experience.

Entree prijs is inclusief

Magic Wand (Te Leen)

Wizard Robe (Te Leen)

Een Welkomst cocktail

Je maakt zelf 2 moleculaire cocktails

1 uur en 45 minuten geweldige en unieke ervaring

Locatie: Haverkamp 220
Plaats: Den Haag

Geniet van je kinderlijke zelf

enjoy a magical experience

Disclaimer: The Elixer Room is grotendeels geïnspireerd door sciencefiction en fantasie en is een plek voor fans van cocktails gecombineerd met magie. Het wordt niet onderschreven door, gelieerd aan of geassocieerd met Warner Bros. of J.K. Rowling of anderszins verbonden met Harry Potter of J.K. Rowlings tovenaarswereld. Het wordt ook niet onderschreven door, gelieerd aan of geassocieerd met The Magicians, Lord of the Rings, Game of Thrones, Star Wars, Rivers of London, The Name of the Wind, Dune, of anderszins verbonden met een specifieke tekst of serie ( hoewel we van die teksten houden en denken dat het de rode draden van de beleving zijn).

© The Elixer Room 2023 | Tel: +31 6 83892816 | Mail: reserveringen@elixerroom.nl | Adres: Haverkamp 220, 2592BM, Den Haag

DutchEnglishGerman